Trollhättan

Opportunity Day Trollhättan

Årets stora dag för mångfald & inkludering

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
play-button-2.png

Video från tidigare event.

Den 25 februari sätter vi ljuset på möjligheterna och verksamhetsnyttan med inkludering och mångfald. Opportunity Day Trollhättan är mötesplatsen för arbetssökande, företag med ett kontinuerligt rekryteringsbehov och för organisationer med tjänster för att öka inkludering på arbetsmarknaden. Eventet samlar näringsliv, akademi, jobbsökande, offentlig sektor och civilsamhället – alla som vill ta del av en mer inkluderande arbetsmarknad.

Det här händer under dagen

Jobbmatchning

Här sammanför vi er som söker personal med er som söker jobb. Plats för utställare med minst en ledig tjänst att tillsätta.

Mässa

Platsen för företag och organisationer som erbjuder verktyg/tjänster i syfte att öka inkludering på arbetsmarknaden.

Seminarier/O-zone

På seminariescenen ”O-zone” utgår vi från näringslivets behov och fokuserar på affärsnyttan med mångfald.

Bli Utställare 2025

Ställ ut i mässan

NOVA ARENA 25 februari

Mässan är platsen för företag och organisationer som erbjuder verktyg/tjänster i syfte att öka inkludering på arbetsmarknaden. Bland utställare finns arbetsmarknadsaktörer som vill nå företagsbesökare som är intresserade av inkludering och mångfald, samt utrikesfödda jobbsökande med information om olika branscher, mentorskapsprogram, rusta och matcha-tjänster, utbildningsmöjligheter med mera. För er som har tjänster och plattformar som ökar mångfalden och minskar risken för diskriminering är Opportunity Day rätt arena.

Ställ ut i Jobbmatchningen

NOVA ARENA 25 FEBRUARI

7/10 jobb går genom nätverk, medverka på Opportunity Day för att bygga nya kontaktvägar. Jobbmatchningen sammanför företag i rekryteringstagen och utrikesfödda jobbsökande. Jobbmatchningen besöks årligen av mer än 1000 jobbsökande med olika utbildning, från olika branscher och med olika erfarenheter. Att medverka i jobbmatchningen är kostnadsfritt förutsatt att ni har en eller flera lediga tjänster ni önskar tillsätta.

ARRANGERA
WORKSHOP / SEMINARIE

Bli seminariearrangör. Under dagen ges möjlighet att arrangera en programpunkt för eventets deltagare.

Opportunity day Trollhättan

Bli eventpartner

Opportunity Days idé är enkel. Det handlar om att visa på fördelarna, affärsnyttan och samhällsnyttan med mångfald. Genom att bli eventpartner medverkar ni till vår mötesplats för att skapa mer inkludering genom jobb, dessutom få ni ta del av eventet som utställare och biljetter till O-zone, möjlighet att engagera medarbetarna i volontärarbete, synas i all exponering, medlemskap i Opportunity Community och mycket mer.

Arrangörer