Opportunity Day

ARRANGERA EN PROGRAMPUNKT

Opportunity Days idé är enkel: vi inspirerar och underlättar för företag att göra bra val. Om fler utrikesfödda jobbsökande kommer in på arbetsmarknaden gynnar det både företag, samhället och enskilda individer. Opportunity Day arrangeras den 14 november 2022. Huvudeventet hålls på Clarion Hotel Post, men runt om i stan hoppas vi att Göteborgs näringsliv öppnar upp sina verksamheter. Anmälan till programmet är öppen för dig/er som vill arrangera en programpunkt.

Vad skulle du, ditt företag, din arbetsplats eller förening kunna eller vilja göra? Har ni ett kafé kanske ni bjuder in till baristautbildning och hittar ny personal. Har ni en webbyrå kanske ni kör en programmeringstävling för att hitta potentiella nya medarbetare? Är det en föreläsning eller ett quiz? Eller varför inte bjuda in till öppet hus, arrangera en truckförartävling eller arbetsintervjuer på plats?

Låt oss göra en sprakande, informativ och viktig dag med nyfikenhet, kunskap, möten och gemenskap som gemensamt mål. Låt inspirationen flöda och anmäl ditt initiativ till oss så presenterar vi det på vår hemsida.

Praktisk information: