Opportunity Day

Opportunity Day In Gothenburg, Sweden

Årets stora dag för mångfald & inkludering

Days
Hours
Minutes
Seconds
play-button-2.png

Se en video om oss.

Den 21 oktober sätter vi ljuset på möjligheterna och verksamhetsnyttan med inkludering och mångfald. Opportunity Day Göteborg är mötesplatsen för arbetssökande, företag med ett kontinuerligt rekryteringsbehov och för organisationer med tjänster för att öka inkludering på arbetsmarknaden. Eventet samlar näringsliv, akademi, jobbsökande, offentlig sektor och civilsamhället – alla som vill ta del av en mer inkluderande arbetsmarknad.

Det här händer under dagen

Job matching

Här sammanför vi er som söker personal med er som söker jobb. Plats för utställare med minst en ledig tjänst att tillsätta.

Exhibition

Platsen för företag och organisationer som erbjuder verktyg/tjänster i syfte att öka inkludering på arbetsmarknaden.

Seminarier/O-zone

På seminariescenen ”O-zone” utgår vi från näringslivets behov och fokuserar på affärsnyttan med mångfald.

Bli Utställare 2024

Ställ ut i mässan

Clarion Hotel post, kl 08:30-17:00

Mässan är platsen för företag och organisationer som erbjuder verktyg/tjänster i syfte att öka inkludering på arbetsmarknaden. Bland utställare finns arbetsmarknadsaktörer som vill nå företagsbesökare som är intresserade av inkludering och mångfald, samt utrikesfödda jobbsökande med information om olika branscher, mentorskapsprogram, rusta och matcha-tjänster, utbildningsmöjligheter med mera. För er som har tjänster och plattformar som ökar mångfalden och minskar risken för diskriminering är Opportunity Day rätt arena.

Ställ ut i Jobbmatchningen

Clarion Hotel post, kl 09:00-17:00

7/10 jobb går genom nätverk, medverka på Opportunity Day för att bygga nya kontaktvägar. Jobbmatchningen sammanför företag i rekryteringstagen och utrikesfödda jobbsökande. Jobbmatchningen besöks årligen av mer än 1000 jobbsökande med olika utbildning, från olika branscher och med olika erfarenheter. Att medverka i jobbmatchningen är kostnadsfritt förutsatt att ni har en eller flera lediga tjänster ni önskar tillsätta.

ARRANGE
WORKSHOP / SEMINAR

Become a seminar organizer. During the day, it is possible to arrange a program item for the event's participants.

Eventpartners opportunity day göteborg

Bli eventpartner

Opportunity Days idé är enkel. Det handlar om att visa på fördelarna, affärsnyttan och samhällsnyttan med mångfald. Genom att bli eventpartner medverkar ni till vår mötesplats för att skapa mer inkludering genom jobb, dessutom få ni ta del av eventet som utställare och biljetter till O-zone, möjlighet att engagera medarbetarna i volontärarbete, synas i all exponering, medlemskap i Opportunity Community och mycket mer.

Mediapartner

Kunskapspartner

Nätverkspartner