LinkedIn Feed

Facebook Feed

Opportunity Day
Opportunity Day
AXEL JOSEFSON MEDVERKAR PÅ OPPORTUNITY DAY
"Göteborg är en stad som alltid varit öppen för världen. Genom hela vår historia har vi välkomnat människor och influenser utifrån, och staden har genom tiderna utvecklats med idéer och kunskap från hela världen. Internationella kontakter, nya influenser och nya människor är och har alltid varit en styrka för Göteborg. Stadens framtid och tillväxt är helt beroende av att ligga i framkant och samarbeta med aktörer över hela världen som tänker på nya sätt och skapar möjligheter för Göteborg att utvecklas. Genom att vara öppna för världen och samarbeta med andra städer och länder delar vi med oss av vår kunskap och erfarenheter. De internationella influenserna märks också tydligt på stadens och regionens näringsliv. Flera stora företag i Göteborg ägs av internationella aktörer och vi har flera lokala företag som är världsledande inom sina branscher. Staden har en inflyttning från hela världen och mångfalden hos invånarna är större än någonsin. Göteborgarna är stadens viktigaste resurs. Med olika erfarenheter, perspektiv och engagemang berikar de Göteborg."
/Axel Josefson, Kommunstyrelsens ordförande i Göteborg.
Den 8:e november medverkar Axel i O-zone på Opportunity Day. Anmäl dig på hemsidan idag för att säkra din plats!
#mångfald #inkludering #affärsnytta #opportunityday
Opportunity Day
Opportunity Day
ZINAT PIRZADEH TILL OPPORTUNITY DAY
Se upp – här kommer mångfald!
Zinat Pirzadeh är en person med stort hjärta och många talanger. Hon är en av Sveriges mest populära komiker, författare och människorättskämpe. Ofta är det skillnaderna, men också likheterna mellan Sverige och Iran som hamnar under luppen när Zinat ställer sig på en scen.

Se upp, här kommer mångfald! – en föreläsning som handlar om att våga prata om invandring och som syftar till att återta frågan från främlingsfientliga partier. Majoriteten av svenskarna vågar idag inte diskutera problemen som följer av kombinationen ökad invandring och en integrationspolitik där det tar lång tid för nyanlända att komma in på arbetsmarknaden. Det skulle även behövas ännu fler naturliga mötesplatser för att få det sociala att fungera. Detta utnyttjas av rösterna som är kritiska till invandring generellt.
Den 8:e november kan ni lyssna till Zinat i O-zone, boka din plats via länken i kommentarsfältet.

Foto: Orlanda G. Boström
Opportunity Day
Opportunity Day
HURRA! Idag firar vi släppta restriktioner från folkhälsomyndigheten! Skriv rabattkoden "hurra10" och få 10% rabatt på biljetter till O-zone.

Lyssna till Petter Stordalen - Nordic Choice Hotels, Hanna Fager - Volvo Cars, Axel Josefson - kommunstyrelsens ordförande med många fler. Temat är affärsnyttan med mångfald och inkludering, vi ses på Opportunity Day den 8 november på Clarion Hotel Post.
Opportunity Day
Opportunity Day
Boka utställarplats innan 15/9 och få early bird-rabatt!
Opportunity Day är Sveriges nya mötesplats för inkludering genom jobb. Vår idé är enkel. Det handlar om att 1.) visa på fördelarna, och affärsnyttan med mångfald. Och att 2.) därefter skapa nya plattformar för möten. Vill ni vara med?
Som medverkande den 8 november ges du möjlighet att ställa ut på vår mässa, arrangera seminarier, workshops eller hålla förbokade intervjuer med jobbsökande. Läs mer och anmäl er idag! Ange "earlybird50" vid bokningen för 50% rabatt. Begränsat antal platser, först till kvarn.
Helena Lindahl
Helena Lindahl
Hallå kompisar. Här kommer ett long shot med en efterlysning - finns det någon här som känner Nour El-Refai?
Tänker att det skulle vara så fantastiskt bra om hon var med på Opportunity Day i år! Hoppas hoppas!
helena-press

Presskontakt

 

Helena Lindahl

Initiativtagare/Projektledare

+46 762 371531

helena@opportunityday.se
www.opportunityday.se