LinkedIn Feed

Facebook Feed

Opportunity Day
Opportunity Day
24 dagar kvar!
Vad har Petter A. Stordalen, Azita Shariati, Zinat Pirzadeh, Hanna Fager, Axel Josefson, Rudolf Antoni, Mia Bernhardsen, Charbel Gabro, Thomas Jensen och Jeanette Ohlsson Carlborg gemensamt? Jo, den 8:e november är de i Göteborg och pratar om inkludering, mångfald och att bygga hållbara bolag. Välkommen till Clarion Hotel Post den 8/11-21.
Opportunity Day
Opportunity Day
ÄR DU FÖDD I ANNAT LAND ÄN SVERIGE OCH SÖKER JOBB? Äntligen öppnar vi anmälan till jobbmatchningen den 8/11-21!
Bland de medverkande företagen träffar ni Bergendahls El, Studio Ekberg, Forex, Clarion Hotel Post, Eminent hälsostudios, Hemfrid, Nordrest, One Partner Group, Lernia, Systembolaget, Skyddsvärnet, Idéburen välfärd, Frontwalker och många fler. Begränsat antal platser - anmäl dig idag!
https://opportunityday.se/jobbsokande2021/
Opportunity Day
Opportunity Day
HAR DU ERFARENHET INOM HR OCH VILL HJÄLPA TILL ATT GÖRA GÖTEBORG TILL EN MER INKLUDERANDE STAD?
Opportunity Day jobbar sedan 2016 med att skapa en mer inkluderande stad genom att få fler utrikesfödda jobbsökande i kontakt med företag som vill anställa. Vi söker dig som vill lägga några timmar i veckan fram tills den 8:e november och hjälpa oss att matcha rätt jobbsökande med rätt företag. Låter det intressant? Hör av dig till info@opportunityday.se så berättar vi mer!
Opportunity Day
Opportunity Day
REKRYTERA INTERNATIONELLA TALANGER PÅ OPPORTUNITY DAY DEN 8 NOVEMBER 2021
Företag som rekryterar personer med utländsk bakgrund har 35% ökad chans att slå sina konkurrenter. Har ditt företag råd att missa den chansen?

Den 8 november arrangeras Opportunity Day för 5:e året i rad, och vi bjuder in till jobbmatchning mellan företag som har rekryteringsbehov och utrikesfödda jobbsökande.

DATUM OCH TID: Måndag 8/11-2021, kl 9.30-13.00.
HUR: Montermingel och förbokade intervjuer
PLATS: Clarion Hotel Post, Göteborg
Anmälan: www.opportunityday.se/utstallare2021
helena-press

Presskontakt

 

Helena Lindahl

Initiativtagare/Projektledare

+46 762 371531

helena@opportunityday.se
www.opportunityday.se