Opportunity Day

Aktiviteter på stan

Huvudeventet för Opportunity Day arrangeras den 13 november på Clarion Hotel Post, men runt om i stan hoppas vi att Göteborgs näringsliv öppnar upp sina dörrar.


Vad skulle du, ditt företag, eller din orginisation kunna hitta på? Kanske arrangerar ni en baristautbildning eller en programmeringstävling för att hitta nya medarbetare? Eller varför inte hålla i ett öppet hus, en föreläsning eller arbetsintervjuer på plats för att scouta kompetens?


Låt oss tillsammans skapa en dag fylld med kunskap, möten och gemenskap. Anmäl ditt programförslag till oss så delar vi ditt initiativ på vår hemsida och via våra partners!

Kommande aktiviteter

Öppet hus hos Gränsgångarna

Gränsgångare finns i hela Göteborg, och öppnar den 13 november upp två av sina kontor under Aktivitet på stan. Varmt välkomna till Nordost och Hisingen för ett samtal om projekt Gränsgångare; vi berättar vad vi gör, vilka vi är och hur vi arbetar över en kopp kaffe.

Read More

Vi hjälper dig att göra dig redo för anställningsintervjun!

Vi kommer hålla vårt kontor öppet dit ni är välkomna förbi för kaffe och få hjälp med: - Skapa ett attraktivt CV och personligt brev - Förberedelser inför anställningsintervju - Träna på anställningsintervju - Motivationshöjande samtal Allt för att du ska vara redo för anställningsintervjun!

Read More

Frukostmingel med Framtidshubben

Kom på frukostmingel hos Framtidshubben! Denna förmiddag ger dig chansen att öva din presentationsteknik inför arbetsgivarmöten och få praktiska råd om hur du följer upp kontakten med arbetsgivare. Besök Framtidshubben och förbered dig inför Opportunity Days jobbmatchning!

Read More

Fika och CV-skrivning

Kom och ta en kopp kaffe och få hjälp med ditt CV och personliga brev. Ta också chansen att förbättra din intervjuteknik tillsammans med våra erfarna coacher. Varmt välkommen!

Read More