Opportunity Day

Open house - At The EXP Hub!

Måndagen den 13:e öppnar vi vårt kontor för ett öppet hus/nätverksevent till stöd för Opportunity Day! Detta evenemang är för alla som vill knyta an till...

Öppet hus - At The EXP Hub!

Måndagen den 13:e öppnar vi vårt kontor för ett öppet hus/nätverksevent till stöd för Opportunity Day! 

Detta evenemang är för alla som vill knyta an till och diskutera att starta ett företag eller har en idé om att de vill tjäna pengar och förvandla sig till sin framtida karriär, det är också för dig som just nu söker sig in på arbetsmarknaden inom Göteborg och vill träffas andra som är på samma väg!

Välkommen till EXP Hub, där kreativitet inte vet några gränser och produktivitet hittar sitt hem. I en värld där konformitet ofta kväver individualitet, har vi skapat en fristad för dem som vågar vara annorlunda, för drömmare och görare som längtar efter en arbetsplats så unik som de är.

På The EXP Hub tillhandahåller vi inte bara en arbetsplats; vi tillhandahåller en upplevelse. Föreställ dig ett utrymme där dina idéer flödar fritt, där innovation slår rot och där samarbete är en självklarhet. Det här är inte ditt typiska kontor; det är en duk för din fantasi.
Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt utrymme!

En sammanfattning på vad du kan förvänta dig:
En första introduktion av utrymmet och vilka vi är på EXP Hub
Nätverk och uppkoppling
Öppna Frågor och Svar och diskussion
Roundup och tack

Te och kaffe kommer att finnas tillgängligt på evenemanget, parkering finns vid Pendelparkering Mellby och närmaste kollektivtrafik är Besebäcksvägen och Artles Torg för bussar, samt Partille station för tåg. Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser.

The EXP Hub – By The EXP Blueprint
Melbyvagen 33,
Partille, 43330 

kl. 18:00-19:00

Vilka är målgruppen?
Alla som vill ansluta om att söka en ny karriär i Göteborg, eller vill starta ett nytt företag. 

Hur anmäler jag mig? 
https://expblueprint.com/open-house-the-exp-hub/

Kontaktuppgifter

För mer information kontakta arrangören: Stan Ferguson-Smith