Opportunity Day

LinkedIn Masterclass - The EXP Hub

En 1-timmes session som drivs av Robyn från The EXP Blueprint och Cornelia från Arkadiafoto som kommer att hjälpa dig att sticka ut på...

LinkedIn Masterclass – The EXP Hub 

En 1-timmes session som drivs av Robyn från The EXP Blueprint och Cornelia från Arkadiafoto som kommer att hjälpa dig att sticka ut på LinkedIn och veta hur du kan optimera din profil och skapa en bra profilbild. LinkedIn är avgörande för professionell synlighet, nätverk och karriärutveckling. Den visar upp dina färdigheter, erfarenheter och prestationer för en stor publik av potentiella arbetsgivare och samarbetspartners. På en konkurrensutsatt arbetsmarknad skiljer en övertygande LinkedIn-profil dig ut, vilket gör dig mer tilltalande och ökar dina möjligheter till karriärtillväxt. EXP Blueprint och Arkadi foto har gått samman till stöd för Opportunity Day för att skapa detta evenemang för att hjälpa dig att synas och höras online när du letar efter en ny karriär, möjlighet eller roll.
Vi ser fram emot att varmt välkomna dig till oss!

En sammanfattning på vad du kan förvänta dig:
– Kraften med LinkedIn en introduktion
– Hur du optimerar din LinkedIn-profil
– Vikten av din profilbild
– Hur du tar en bra profilbild hemma
– Hur du använder LinkedIn

Te och kaffe kommer att finnas tillgängligt på evenemanget, parkering finns vid Pendelparkering Mellby och närmaste kollektivtrafik är Besebäcksvägen och Artles Torg för bussar, samt Partille station för tåg. Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser

The EXP Blueprint and Arkadia Foto
Melbyvagen 33, Floor 1
Partille, 43330

kl. 16:30-17:30

Vilka är målgruppen?
Alla som vill ansluta om att söka en ny karriär i Göteborg, eller vill starta ett nytt företag.

Hur anmäler jag mig? 
https://expblueprint.com/linkedin-masterclass/ 

Kontaktuppgifter

För mer information kontakta arrangören: George Wallace