LinkedIn Feed

Facebook Feed

Opportunity Day
Opportunity Day
Den långa, korta resan.
Onsdag den 27/11 kl 7.30-9.00 medverkar Radwan Alhourani på vår partnerträff med föreläsningen "Den långa, korta resan". På ett berörande, humoristiskt och klarsynt sätt berättar han sin historia och lämnar oss med flera tankeställare. Dessutom gästas vi av Sofia Klingberg från ÅF som pratar om sin roll som diversity and inclusion manager och Anna Lönn Lundbäck från Sveriges Byggindustrier, som också står värd för morgonen och bjuder på frukost.

Är du och ditt företag intresserade av fördomsfri rekrytering och inkludering finns några prova-på platser, hör av er på mail till info@opportunityday.se
Opportunity Day
Opportunity Day
En uppsummering av årets Opportunity Day på Clarion Hotel Post ger 300 personer från näringslivet, drygt 1000 utrikes födda jobbsökande och 28 medverkande företag på plats i jobbmatchningen. På scen lyssnade vi till 15 inspirerande talare som delade sina anledningar för att rekrytera med mångfald.

Företagen svarar i en utvärdering gjord på plats att de träffat 330 intressanta kandidater att ta vidare, och att de redan bestämt sig på plats för att anställa 12 personer.

Hör Sveriges Radios Hasse Andersson rapportera från dagen; https://sverigesradio.se/avsnitt/1389148 (01:05:00 in i programmet).

Tack till volontärer, talare, ambassadörer, partners, sponsorer, medverkande företag, alla jobbsökande och eventteamet som stod bakom dagen!
Opportunity Day
Opportunity Day
"Jag lyssnar på Håkan Hellström för att lära mig svenska." Läs GP:s intervju med 7 av de jobbsökande som besökte Opportunity Day i förra veckan.

https://www.gp.se/ekonomi/utrikes-födda-träffade-arbetsgivare-på-jobbmässa-1.19862907
Opportunity Day
Opportunity Day
Igår medverkade Svenskt Näringsliv på Opportunity Day. Bra krönika av Rudolf Antoni!
Opportunity Day
Opportunity Day
Opportunity Day 2019 är i full gång!

”Vilken möjlighet att få vara här! Intressanta företag och spännande tjänster.” säger ”Jonathan Avila som besöker jobbmatchningen.
helena-press

Presskontakt

 

Helena Lindahl

Initiativtagare/Projektledare

+46 762 371531

helena@opportunityday.se
www.opportunityday.se