Mässa

På mässan möts initiativ för att underlätta jobbmatchning med rätt målgrupp. Här träffar du som besökare organisationer; privata, kommunala och statliga, som jobbar för att minska tröskeln att komma in på den svenska arbetsmarknaden.

 

Besökare: Företag, arbetssökande och civilsamhälle.
Mässans vänder sig till företag som vill veta mer om att rekrytera ur ett socialt hållbart perspektiv, men behöver hjälp att komma i kontakt med rätt kandidater. Den är öppen för nya göteborgare som söker arbete och idag står en bit ifrån arbetsmarknaden pga. språket, brist på yrkesnätverk eller andra anledningar. Mässan är även öppen för civilsamhället som vill engagera sig eller sitt företag, och vill komma i kontakt med organisationer och aktörer på området.

 

Opportunity Day 2018
Mässan tar plats på Clarion Hotel Post, i anslutning till O-zone där seminarier och mingel hålls. Som utställare får du värdefull exponering både innan och under Opportunity Day. Vi räknar med ca 800 besökare under dagen. Antalet utställarplatser är begränsat. Kontakta oss för att få veta mer om utställarplatser och villkor.
 

Anmäl dig som besökareAnmäl ert företag som utställare
manniskohjalp
businessregion
gbg
bracke
onestopfutureshop
OppDay_Iris_logo
OppDay_Hermods_logo
OppDay_InterAct_logo
OppDay_Radix_logo
OppDay_Tikitut_logo
OppDay_YkresDorren_logo
OppDay_LarOlika_logo
OppDay_Fryshuset_logo
OppDay_WorkForYou_logo
OppDay_RefWelc_logo
OppDay_Eductus_logo
OppDay_BusinessPerformance_logo
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn