Plats för möten.
Rum för möjligheter.

 

Den 5 november 2018 sätts strålkastarljuset på Göteborgs initiativ för jobbrelaterad integration. Då är det för andra året i rad dags för Opportunity Day där civilsamhället, nya göteborgare, gamla göteborgare, kommunen, forskare, myndigheter och näringslivet får en arena att mötas på. Dagen består av mässa, speedmatchning och forumet O-zone med seminarier, panelsamtal och mingel. Arrangemanget äger rum på Clarion Hotel Post och i Nordstan men också bland företag runt om i Göteborg.

Mässa

 

Vi samlar Göteborgs bästa initiativ för att skapa jobb. Mässan vänder sig till företag som vill anställa, göteborgare som vill engagera sig och jobbsökande som vill lära om arbetsmarknaden i Göteborg.

Mer info och anmälan

Jobbmatchning

 

Direkt, praktiskt och verklighetsnära. Här får företag i rekryteringstagen chansen att möta jobbsökande. I ett öppet mingel och schemalagda intervjuer enligt speed matchning-formatet.

Mer info och anmälan

O-zone

 

Vårt forum ”O-Zone” är många saker. En generator för sociala affärsidéer. Ett myllrande mingel. Målmedvetet nätverkande och ett program med spännande seminarier.

Mer info och anmälan

OPPORTUNITY DAY PÅ STAN
– VAD GÖR DITT FÖRETAG DEN 5 NOVEMBER?

 

Har du ett kafé kanske du bjuder in till baristautbildning och hittar ny personal. Har du en webbyrå kanske ni kör en programmeringstävling för att hitta potentiella kandidater? Eller varför inte bjuda in till öppet hus, en truckförartävling eller arbetsintervjuer på plats? Låt inspirationen flöda och anmäl ditt initiativ till oss så presenterar vi det här på hemsidan.

Anmäl aktivitet
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn