Plats för möten.
Rum för möjligheter.

 

Den 31 oktober 2019 sätts strålkastarljuset på Göteborgs initiativ för jobbrelaterad integration. Då är det för fjärde året i rad dags för Opportunity Day där civilsamhället, nya göteborgare, gamla göteborgare, kommunen, forskare, myndigheter och näringslivet får en arena att mötas på. Dagen består av jobbmatchning och forumet O-zone med seminarier, panelsamtal och mingel. Arrangemanget äger rum på Clarion Hotel Post och bland företag runt om i Göteborg.

Jobbmatchning

 

Här får företag i rekryteringstagen och utrikes födda jobbsökande chans att träffas i ett öppet mingel och schemalagda intervjuer enligt speed matchning-formatet. Alla företag har minst en ledig tjänst att tillsätta. Anmälan för 2019 öppnar i höst. Läs mer om Opportunity Day 2018 här.

Mer info om evenemanget 2018

O-zone

 

Seminariescenen ”O-Zone” fokuserar på affärsnyttan med mångfald. Här hamnar företagets drivkrafter såsom kompetensförsörjning, nya marknadsandelar och en kreativ företagskultur i fokus. Anmälan och program för 2019 kommer höst. Läs mer om 2018 års program här.

Mer info om evenemanget 2018

Mässa

 

Vi samlar Göteborgs bästa initiativ för att skapa jobb. Mässan vänder sig till företag som vill anställa, göteborgare som vill engagera sig och jobbsökande som vill lära om arbetsmarknaden i Göteborg.

Mer info och anmälan

Jobbmatchning

 

Här får företag i rekryteringstagen och utrikes födda jobbsökande chans att träffas i ett öppet mingel och schemalagda intervjuer enligt speed matchning-formatet. Alla företag har minst en ledig tjänst att tillsätta.

Mer info och anmälan

O-zone

 

Seminariescenen ”O-Zone” fokuserar på affärsnyttan med mångfald. Här hamnar företagets drivkrafter såsom kompetensförsörjning, nya marknadsandelar och en kreativ företagskultur i fokus. Anmäl dig för att ta del av ett program med spännande seminarier och nätverkande.

Mer info och anmälan

OPPORTUNITY DAY PÅ STAN
– VAD GÖR DITT FÖRETAG DEN 31 OKTOBER?

 

Har du ett kafé kanske du bjuder in till baristautbildning och hittar ny personal. Har du en webbyrå kanske ni kör en programmeringstävling för att hitta potentiella kandidater? Eller varför inte bjuda in till öppet hus, en truckförartävling eller arbetsintervjuer på plats? Mer information kommer i höst.

Anmäl aktivitet